Andre Victor

André Wictor

Position: Ytter och fullback
Born: 1998
Height: 184 cm
Weight: 87 kg
In ERK since: 2015

Jag började spela rugby 2015, det började med att Max Wikström frågade mig om jag ville spela i P18 laget, då dem behövde spelare och jag tackade inte nej, men var lite skeptisk i början om jag skulle tycka om det eller inte. Jag älskade det och sen dess har min passion för rugbyn bara ökat. Jag har alltid tyckt om lagsporter då man får en speciell sammanhållning inom laget som är guld värd och skulle aldrig vilja byta det mot något.
Jag gillar rugby för att det är en tuff sport och man blir glad av det, vem gillar inte att göra något bra och få beröm för det. Sen är det så mycket runt omkring som gör det till en bra sport som t.ex. tredjehalvlek då man sitter med det andra laget och käkar snackar om matchen osv.
Vad jag vill med min rugby ja du, ett av mina mål för säsongen som kommer är att få en startplats i A-laget.
Visioner för framtiden är att få spela i landslaget eller få åka utomlands och spela t.ex. i Nya Zeeland eller England. Det skulle vara jätte kul att få åka utomlands och spela rugby.
Jag tränar med laget, ERK och kör hårt på gymmet också. Jag sätter höga krav på mig själv när det gäller fysträningen då jag vill kunna prestera så bra som möjligt och ge all för laget. Jag tränar så mycket är för att jag verkligen vill ta en startplats och de är hård konkurrens i laget just nu.
Den position jag helst vill spela är ytter då jag är relativt snabb, stark och för det är mitt första år som senior.
Att välja någon förebild är svårt men om man skulle säga en så är det Bobby Nave då hans steps är helt sjuka och för att han är en bra spelare overall.